Östersundomin Sisu - Össi ry - Privacy policy

REKISTERISELOSTE
1. REKISTERINPITÄJÄ
Nimi: Östersundomin Sisu – Össi ry
Y-tunnus: 2245104-8
Osoite: Puroniitynmäki 11, 00890 Helsinki
Sähköposti: info@ostersundominsisu.fi

  1. REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ Nimi: Taru Hokkanen Osoite: Puroniitynmäki 11, 00890 Helsinki Sähköposti: seurasihteeri@ostersundominsisu.fi

REKISTERIN NIMI
Östersundomin Sisu – Össi ry:n myClub jäsenhallinta

  1. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
    Henkilötietoja tarvitaan seuraavien palvelujen toteuttamiseen: jäsenhallinta, laskujen ja maksujen hallinta, ilmoittautumisten hallinta, tiedotteiden hallinta, käyttöoikeuksien hallinta, läsnäoloseuranta, käyttäjätunnistus ja toiminnan tilastointi.
    Tietoja säilytetään myClub-asiakassuhteen jatkumisen ajan. myClub-asiakassuhteen päättyessä kaikki tiedot kyseisestä yhteisöstä poistetaan viimeistään kuuden (6) kuukauden kuluttua palvelusuhteen päättymisestä.
    Jäsen voi erota yhteisöstä itse pyytämällä jäsenrekisterivastaavaa poistamaan henkilötietonsa jäsenrekisteristä tai olemalla kirjautumatta yhteisöön. Jäsenen katsotaan eronneen yhteisöstä, jos hän ei ole kolmeen (3) vuoteen kirjautunut sisään käyttäjätunnuksellaan. Tällöin yhteisö poistaa henkilön ilmoittamat tiedot jäsenrekisteristä sekä käyttäjätunnuksen.

  2. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
    Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
    • Etunimi
    • Sukunimi
    • Syntymäaika
    • Sukupuoli
    • Yhteystiedot
    • Tiedot rekisteröidyn myClub-palvelukäytön asetuksista
    • Rekisteröidyn jäsenyyteen liittyviä tietoja
    • Tiedot tapahtumiin osallistumisesta
    • Tiedot luoduista laskuista ja maksusuorituksista
    • Rekisteröidyn palvelun käyttöoikeuksista

  3. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
    Rekisteröidyn tai hänen huoltajansa itse ylläpitämät tiedot.

  4. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET
    Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille.
    myClub-lisäpalveluita varten – kuten verkkolaskut, verkkomaksut, perintäpalvelut – voidaan seuraavia tietoja luovuttaa myClub-yhteistyökumppaneille vain kyseisen palvelun suorittamista varten: Jäsenen etunimi, sukunimi tai huoltajan etunimi, sukunimi, jäsenen yhteystiedot, laskutukseen liittyvät tiedot.

  5. TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE
    Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

  6. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
    Manuaalinen aineisto
    Kaikki tulostettu henkilötietoja sisältävä aineisto säilytetään lukituissa tiloissa ja hävitetään asianmukaisesti.

ATK:lla käsiteltävät tiedot
myClub-palvelun (www.myclub.fi) rekisterin tiedot on tallennettu tietokantapalvelimelle, jonne pääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä tietokantapalvelimen osoitteen.
myClub-palveluun sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Käyttäjätunnus ja salasana on salattu ja vain rekisteröidyn henkilön omassa tiedossa. Kaikki tietoliikenne järjestelmässä on SSL-suojattu.
Rekisteröidyllä henkilöllä on pääsy järjestelmään tallennettuihin omiin tietoihinsa. Lisäksi järjestelmässä voidaan määritellä käyttöoikeuksia rajaten käyttöoikeus kattamaan organisaatio-osia ja ominaisuuksia, jotka kuuluvat toimihenkilön asialliseen toimen piiriin. Tällaisia oikeuksia on pääkäyttäjä, tilinhoitaja, valmentajan ja apuvalmentajan käyttöoikeus (oma yhteisö). Lisäksi ennalta määritellyillä rekisterinpitäjän työntekijöillä on pääsy järjestelmään palvelun ylläpito- ja tukitoimia varten (myClub-palveluntarjoaja)

  1. REKISTERÖIDYN TARKASTUS-OIKEUS
    Rekisteröidyllä on mahdollisuus sisäänkirjautua myClub-jäsentiliinsä ja tarkastaa omat tietonsa.
    Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

  2. OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA
    Rekisteröidyllä on mahdollisuus sisäänkirjautua myClub-jäsentiliinsä ja tarkistaa omat tietonsa.
    Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

  3. MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET
    Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

Helsingissä 29.3.2017
Henkilötietolaki (523/1999) 10 §


Updated at - 2018-03-05 10:42